Optimizare Structurala

Aeterna Expert Design | iunie 18, 2009

Avem o experienţă bogată în calculul, dimensionarea, verificarea şi optimizarea de hale industriale, ansambluri rezidenţiale, complexe comerciale, sedii de firmă, show-room-uri, depozite industriale, lăcaşe de cult şi furnizăm documentaţii complete de execuţie şi montaj în cele mai mici detalii.

Proiectele realizate de către echipele noastre de profesionişti au răspuns în timp unei game variate de normative interne şi internaţionale, conform cerinţelor specifice fiecărei lucrări. Pentru o abordare profesionistă şi adecvată condiţiilor pieţei unice Europene, firma noastră utilizează software specific domeniului. Pentru acoperirea  Aeterna Expert Design se bazează pe un personal specializat, exigent, orientat spre calitate şi detaliu, oamenii reprezentând valoarea noastră principală.

Interesul faţă de profesie şi procesul asumat de autoinstruire sunt atuurile pe care ne bazăm pentru a rămâne competitivi pe piaţa de specialitate, în condiţiile abordării unor lucrări din ce în ce mai complexe. Un colectiv tânăr de ingineri constructori şi manageri temeinic pregătiţi şi experimentaţi în acest domeniu, precum şi un număr impresionant de colaboratori apropiaţi din domeniile conexe îşi folosesc priceperea pentru a găsi cele mai bune soluţii şi pentru a răspunde obiectivelor asumate contractual.

iyu9grt8vk